Øster Hornum Portalen

 

Oplev Øster Hornum

Knap bykort Vis kort over Ø. Hornum

Helhed og livsværdi

ByskiltMed foden midt i den skønne himmerlandske natur, og med fornemmelsen af at være forbundet til både fortid og fremtid, er det ord som helhed og livsværdi, der bedst beskriver det, at bo og leve i et landsbysamfund som Øster Hornum.

Der er engagement med en dynamik og kreativitet, der konstant udvider og styrker byens fællesskab – rammerne er tilstede for både aktivitet og anonymitet.

Syng Øster Hornum-sangen ved enhver given lejlighed:
Øster Hornum-sangen

Central beliggenhed

Kort 2Landsbyen Øster Hornum ligger centralt – kun ca. 20 km syd for Aalborg – 10 km fra Nibe og Støvring og midt imellem Limfjorden og Rebild bakker.
Storbyen Aalborg, med dens mange kulturelle tilbud – spændende og alsidig musik og teaterliv, museer, biografer, Jomfru Ane gade, sygehus, universitet og mange andre uddannelsesinstitutioner kan nås i bil på 15 – 20 minutter.

Dagligvarebutikker, lægehus, skole og pasningsordning, ugentlig bogbus, vi har det der er brug for.

Det at ligge centralt på det geografiske landkort har vi til fælles med så mange andre landsbyer, men her er en særlig atmosfære af venlighed og imødekommenhed, der indbyder til hjælpsomhed og sammenhold. Der er en sund vilje til at værne om og bevare det, der gør Øster Hornum til en stærk landsby.