Øster Hornum Portalen

 

Byg og bo

Byg og bo banner

Positive bi-virkninger
Går I og overveje at stifte bo, flytte væk fra storbyens larm eller ønsker I mere luft og plads, - så er byen Øster Hornum et godt bud. Her får du meget for pengene - Bo på landet tæt på byen -Her kan du give dine børn en sund og tryg opvækst.
Der er flere mulige for at bosætte sig i Øster Hornum. Byg nyt, - vi har attraktive byggegrunde i den ny udstykning Cirkelslaget. Du kan også købe brugt eller bo i lejeboliger.
Øster Hornum er for dig som ønsker en god bolig til en rimelig pris, et godt naboskab, sunde og trygge omgivelser for voksne og børn, men alligevel tæt på storbyens mange tilbud. Vi vil især fremhæve:mindste bien bo

  • Et børnevenligt miljø

  • Mulighed for et aktiv fritidsliv

  • Masser af frisk luft og natur

  • 10 min til City Syd og Nærbane

  • Lokalt lægehus


Før du beslutter dig...
Når man skal vælge et sted at bo, er der mange spørgsmål, der skal besvares: hvordan er pasningsmulighederne, fritidsaktiviteter, skolen, indkøbsmuligheder m.m.
I Øster Hornum har vi gjort det nemt at finde svar: Vi har nemlig lokale folk : ”tilflytte-guider” der kan besvare jeres spørgsmål og hjælpe med at arranger besøg på skole eller institutioner m.v.
Få en snak med en lokal - en der kender sin by ud og ind. De stiller også gerne op til en rundvisning i byen, eller byder på en kop kaffe og en snak om, hvordan det faktisk er at bo i byen!
Per Vilsbøll
e-mail: pvi@mf-gym.dk. Tlf. 98 38 53 52 eller 22 55 57 91.

Kig dig omkring på Portalen, hvis du vil vide mere om Øster Hornum.